Berlijn

Dit is de site voor degene die tickets zoekt voor allerlei verschillende attracties en evenementen in Berlijn. U kunt tickets bestellen voor sightseeing tours en rondleidingen in Berlijn, Potsdam bezoeken en Berlijn tijdens de Tweede Wereldoorlog ervaren, geniet van een variétéshow in Friedrichstadt Palast of Wintergarten Berlijn, ontdek Berlijn rijdend op een Segway of rijdend in een Trabant, een oldtimer uit het Oostblok, met onze Trabi Safari.

Toplijst
Sorteer op
A - Z
Prijs
Aanraders
Berlin WelcomeCard

Berlin WelcomeCard

4.6
(39)

De Berlin WelcomeCard is (bijna) alles dat u nodig heeft als u Berlijn bezoekt. Met de Berlin WelcomeCard krijgt u onbeperkt toegang tot openbaar vervoer (zone AB of ABC) en vele kortingen op meer dan 200 musea, begeleide tours en wellness. Koop hier uw Berlin WelcomeCard!

Vanaf € 18.90
Fernsehturm Berlijn, Alexanderplatz

Fernsehturm Berlijn, Alexanderplatz

Vermijd de lange wachtrijen voor de populaire Televisietoren in Berlijn! Bewonder op 207 meter hoogte het magische uitzicht op de stad. Kies tussen Early Bird, Late Night of Fast View tickets. Verspil uw tijd niet aan wachttijden tijdens uw vakantie en boek uw tickets vandaag nog online!

Vanaf € 12.50
Berlijn Stadstour Hop-On Hop-Off

Berlijn Stadstour Hop-On Hop-Off

4.1
(15)

Ontdek Berlijn op uw eigen tempo met de Berlijn CitySightseeing Hop-On Hop-Off bussen. Kies uit 3 routes en twee combo opties! Kinderen onder de 6 jaar reizen gratis. Boek uw tickets vanaf thuis en begin met verkennen direct bij uw aankomst in Berlijn!

Vanaf € 18.30
Fernsehturm Berlijn: Snelle toegang & restaurant

Fernsehturm Berlijn: Snelle toegang & restaurant

Sla de wachtrij over voor de Televisietoren in Berlijn aan de Alexanderplatz en reserveer een tafel in het Sphere restaurant! Kies uit een tafel aan het raam of in het middelste cirkel. Geniet van het uitzicht op 207 meter hoogte boven Berlijn. Deze tickets zijn extreem populair dus boek vooruit!

Vanaf € 23.50
DDR Museum Berlijn

DDR Museum Berlijn

4.0
(2)

Het DDR Museum in Berlijn is geen groot museum, maar desalniettemin één van Berlijn's top attracties en een absolute must-see. Kom alles te weten over de geschiedenis van de DDR en aanschouw de vele artefacten. Bestel jouw tickets voor het DDR Museum in Berlijn hier!

Vanaf € 9.50
De Berlijnse Muur - Berlijn achter het IJzeren Gordijn

De Berlijnse Muur - Berlijn achter het IJzeren Gordijn

Geniet van een wandel tour door Berlijn en ervaar de stad tijdens de Koude Oorlog. Wandel door 'Stalinallee', bezoek het Muur Monument en Gethsemane kerk in Prenzlauer Berg en kom meer te weten over het leven in een verdeeld Berlijn. Mis deze geweldige tour niet, boek uw tickets online!

Vanaf € 12.00
Early Bird Berliner Fernsehturm

Early Bird Berliner Fernsehturm

Bezoek de Berlijnse Fernsehturm vroeg in de morgen en ben een van de eersten! Geniet van het prachtige uitzicht van 207 meter boven de stad. Een echte must tijdens een bezoek aan Berlijn! Koop deze Early Bird tickets vanuit thuis en verspil geen tijd in de wachtrij!

Vanaf € 12.50
TV Toren van Berlijn bij nacht

TV Toren van Berlijn bij nacht

Bezoek de TV Toren van Berlijn bij nacht en vermijdt de wachtrij met vooraf geboekte tickets! Eenmaal op de top kunt u genieten van het fantastische uitzicht onder het genot van een glaasje mousserende wijn bij Bar 203 - Berlijns hoogste bar!

Vanaf € 22.80
Sachsenhausen Wandel Tour

Sachsenhausen Wandel Tour

4.0
(2)

Vergezel onze expert gids voor een tour naar Sachsenhausen Concentratie Kamp net buiten Berlijn. Dit is een tour die u nooit zult vergeten! Kom meer te weten over het concentratie kamp en zijn gevangenen zowel tijdens als na WOII. Mis deze ongelofelijk tour niet, verzeker uw plaats vanaf thuis!

Vanaf € 14.00
Berlijn Fernsehturm Diner

Berlijn Fernsehturm Diner

Dineren in het ronddraaiende restaurant in de top van de Fernsehturm op Alexanderplatz in Berlijn is een werkelijke VIP ervaring. Het is niet iedere dag dat u de kans krijgt om te dineren op een hoogte van 207 meter! Boek een diner in de TV Toren van Berlijn hier!

Vanaf € 84.80
Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen