Zoek tickets

Over Ticmate

Leidende in Europa voor de verkoop van internationale tickets!

Welkom bij Ticmate.nl. dé site voor iedereen die op zoek is naar tickets voor internationale evenementen die voor vertrek alvast geboekt kunnen worden.

Ticmate is een Zweeds bedrijf met een gevarieerd aanbod van tickets voor evenementen wereldwijd zoals musea, rondleidingen, toeristische attracties, vervoer, musicals, theater, voetbal en meer, veel meer!

Ticmate is actief in 40 landen op 6 continenten en verkoopt tickets voor evenementen in steden wereldwijd, van Praag in het oosten naar Las Vegas in het westen.

Wat wordt uw volgende bestemming? Vind en boek tickets voor nieuwe belevenissen bij Ticmate!

  • Meer dan 3,4 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    Voel je 100% veilig tijdens het betalen via onze website

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Vergelijkbare categorieën

Fulham FC

Fulham FC is opgericht in 1886 en bevindt zich in het homonym gebied in West Londen.

Fulham is een kleien club in hetzelfde gebied als Chelsea. Met een grote concurrent in hetzelfde gebied met Abramovich wordt Fulham steeds kleiner en kleiner. Het gevolg hiervan is dat jonge meiden en jongens er liever voor kiezen om voor Chelsea te juichen dan Fulham. Toch is het voor toeristen bekend om naar Craven Cottage te komen voor een Fulham wedstrijd vanwege de goedkope tickets en super sfeer. Voor diegene die een wedstrijd hebben mogen zien in het Craven Cottage weten wat ik bedoel. De sfeer is zo verbazingwekkend dat de trouwe supporters bieden dat het een mega ervaring is. 

Bezoek Craven Cottage en ervaar de Engelse fan cultuur op zijn best. Zie een Fulham FC wedstrijd en promoot de Premier League dit jaar!

Ticmate Liefdadigheid

Fulham FC

Als u voetbal van wereldklasse wilt ervaren, bent u hier aan het juiste adres! Kijk live naar Fulham dit seizoen, in Craven Cottage of op afstand. Of het nu Premier League, de FA Cup en de Champions League is, we hebben het allemaal!

Klik op "LEES MEER" om meer informatie te krijgen over de gekozen wedstrijd of klik op "BESTEL" indien U nu de tickets voor de gekozen wedstrijd met Fulham FC op Craven Cottage wenst te bestellen.