The Real Thing

The Real Thing

American Airlines Theatre

Prijs vanaf € 111.80

The Real Thing speelt in het American Airlines Theatre in New York met Ewan McGregor, Cynthia Nixon en Maggie Gyllenhaal in de hoofdrollen.

 

Tweevoudig Golden Globe genomineerde Ewan McGregor vertolkt de rol van Henry, een toneelschrijver met een ongelukkig huwelijk met Charlotte (Tony Award winaar Cynthia Nixon), de hoofdrolspeelster in zijn toneelstuk over een huwelijk dat op de rand van de afgrond staat.

 

Wanneer Henry's affaire met hun vriend Annie (Oscar genomineerde Maggie Gyllenhaal) zijn eigenlijk huwelijk dreigt te vernietigen, komt Henry erachter dat zijn leven de kunst is begonnen te imiteren. Nadat Annie haar echtgenoot verlaat zodat zij en Henry een nieuw leven kunnen beginnen, kan Henry maar er maar niet achter komen of hun liefde fictie of werkelijkheid is.

 

Buitengewoon geestig en bijzonder ontroerend, The Real Thing geeft een gedurfde visie op relaties, trouw en de passies die vaak onze perceptie op liefde vervagen. Het stuk wordt geregisseerd door de veelgeprezen regisseur Sam Gold (Roundabout's Picknick, Seminar) en heeft eerder al een Tony Award gewonnen door het publiek in Londen en New York bijna 30 jaar geleden te veroveren. Destijds loofden de critici het als "niet alleen Stoppard's meest roerende toneelstuk, maar ook het meest verfrissende stuk dat iemand in vele jaren over liefde en het huwelijk heeft geschreven" (Frank Rich, The New York Times).

Info


American Airlines Theatre
227 West 42nd Street
New York
NY
US

Duur:
2 Hours, 10 Minutes

Routebeschrijving

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Take the subway to 42nd St. station

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen