La Pedrera de Dia (Casa Milà)

La Pedrera de Dia (Casa Milà)

Prijs vanaf € 22.00

Bezoek het iconische Barcelona landmerk La Pedrera de Dia, het is één van de fijnste voorbeelden van het werk van een groot architect, Antoni Gaudi.

La Pedrera wordt gezien als één van de meest buitengewone gebouwen van de 20ste eeuw vanwege zijn spectaculaire gevel en uniek dak.

Als u tickets koopt voor La Pedrera krijgt u:
- Uw tickets meteen in uw inbox.
- Vermijdt u de wachtrij met onze tickets
- Ervaar 4 van de belangrijkste gebieden van het gebouw.

Wat is La Pedrera de Dia?
La Pedrera de Dia is het huis dat Antoni Gaudi heeft ontworpen op het hoogtepunt van zijn carrière, een huis waar hij de rest van zijn leven bleef wonen.

De Casa Milà, beter bekend als La Pedrera (Catalaans voor steengroeve) is een uniek gebouw ontworpen door Gaudi (1852-1926) en gebouwd tussen 1906 en 1912. Het is als UNESCO World Heritage plaats herkend in 1984.

Wat is bij dit bezoek inbegrepen?
Dit bezoek is inclusief de vier belangrijkste gebieden van het gebouw:

Het dak met zijn kronkelige vormen en veranderingen in niveau, dit is één van Gaudi's meest baanbrekende ruimtes. Het trappenhuis en magisch gevormde schoorstenen zijn de kenmerken die het meest op het oog vallen en zijn iconisch symbolen geworden voor Gaudi en Barcelona.

De Espai Gaudi is gelegen in meest gedistingeerde plaats ontworpen door Gaudi: de zolder in La Pedrera. Het huisvest de enige tentoonstelling opgedragen aan het leven en werk van Gaudi en laat de creaties van de architect zien door modellen en plannen, objecten en ontwerpen foto's en videos. 

Het Pedrera eigentijdse appartement is een recreatie van een bourgondische familie in de vroege 20ste eeuw, dat ons laat zien hoe men toen leefde, met eigentijdse meubelen en huishoudelijke apparaten en decoratieve elementen ontworpen door Gaudi. 

De Binnenplaatsen die Gaudi's innovaties laat zien, laten zien hoe het gehele gebouw is geïnspireerd op de natuur. 

Zijn er tickets beschikbaar voor kinderen?
Ja, er zijn tickets beschikbaar voor kinderen tussen 7 en  12 jaar. Kinderen tussen 0 en 6 jaar zijn gratis, onder begeleiding van een betalende volwassene. 

Belangrijke informatie:
- Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze met u mee naar La Pedrera de Dia.
- La Pedrera de Dia is gesloten op 25 december 
- Om uw bezoek aangenamer te maken en de wachtrijen te vermijden, raden wij uw aan om La Pedrera in de middag te bezoeken (na 4 PM) of vroeg in de ochtend (tussen 9-10 AM).

Info

La Pedrera de Dia (Casa Milà)
U kunt u tickets hier afhalen:
Provença, 261-265
08008 Barcelona

La Pedrera de Dia (Casa Milà)
Openingstijden
November-februari: 9 AM tot 6.30 PM. Laatste toegang: 6 PM. Maart-oktober: 9 AM tot 8 PM. Laatste toegang: 7.30 PM.

Routebeschrijving

Routebeschrijving
U kunt de volgende metro gebruiken L3 en L5: Diagonaal of bus 7, 16, 17, 22 en 24.

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen