Zoek tickets

Over Ticmate

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Gaudí huizen: Casa Batlló & Casa Milà

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Gaudí huizen: Casa Batlló & Casa Milà - zonder wachtrij

 
Vanaf € 93,60

Ga mee met een begeleide tour door de winkelstraat Passeig de Gràcia in Barcelona en bekijk de meestwerken van Gaudí. Met dit ticket slaat u samen met uw gids de wachtrij over bij Casa Batlló of bij Casa Milà. U leert alles over de ontwerpstijl van Gaudí, zijn leven en waar hij zijn inspiratie vandaan haalde. 

Hoogtepunten

- Bezoek Casa Batlló en Casa Milà La Pedrera
- Leer alles over Gaudí's leven en werk
- Ga mee met een begeleide wandeltour in de Passeig de Gràcia
- Luister naar uw gids door een radio guide system

Wat kan ik verwachten?

Volg een rondleiding door twee huizen ontworpen door architect Antoni Gaudí. Deze modernistische gebouwen liggen ingeklemd tussen de dure winkels op de Passage de Gràcia, een van Barcelona's hoofdstraten.

Casa Batlló, de eerste stop tijdens deze tour, staat op werelderfgoedlijst van UNESCO. Met andere woorden, de Casa Batlló is niet alleen een gebouw, maar een legendarisch icoon van kunst dat de ongeëvenaarde en adembenemende stijl toont waar Gaudí bekend om staat.

Wanneer u door Casa Batlló loopt, is het duidelijk hoe Gaudí zijn inspiratie uit de natuur haalde. In het huis ziet u de kleuren en vormen die in het zeeleven te vinden zijn. De kleuren van de gevel bijvoorbeeld zijn gekleurd als natuurlijk koraal. Licht, kleuren en vormen werken samen met materialen zoals hout, glas en steen. De gevel van Casa Battló ziet eruit alsof het gemaakt is van schedels en botten, maar de 'schedels' zijn in feite balkons en de 'botten' zijn de ondersteunende pilaren.

Casa Batlló werd gebouwd in opdracht van Señor Josep Batlló, een rijke aristocraat, die wilde dat Gaudí zijn huis zou ontwerpen. Toen het gebouw af was, was Batlló zo onder de indruk dat hij Gaudí aanbeval aan zijn vriend Pere Milà. Zoals u misschien kunt raden, werkten Milà en Gaudí samen aan een nieuw gebouw, uw volgende stop: Casa Milà la Pedrera.

Casa Milà la Pedrera zou de verbeelding zijn van Gaudí. Tijdens deze rondleiding in dit gebouw, bezoekt u de twee binnenplaatsen en ziet u waar de Milà familie leefde. U bezoekt drie verdiepingen (het golvende dakterras, de zolder en een appartement) en een tijdelijke tentoonstelling. Aan het einde van de tour kunt u zolang blijven als u wilt.

Hoe werkt het?

Kort nadat de boeking is voltooid ontvangt u het e-ticket via e-mail. Print deze uit en neem het mee naar de tour of laat het ticket zien vanaf uw mobiele telefoon.

Ticket categorieën

Volwassene
Kind (0-5): gratis

Wat is niet inbegrepen?

- Vervoer
- Eten en drinken

Bestel

zon, 4 jun 2023

Restitutie tickets Restitutie tickets
stitutie mogelijk tot 48 uur vóór de datum van het bezoek. Annuleringskosten tot 20% per ticket kan van toepassing zijn.

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Bespaar tijd, sla de wachtrij over

Live gids

Duur: 3 uur 30 minuten

Vertrektijden

Wat is inclusief?

- Toegang tot Casa Batlló en Casa Milà La Pedrera
- Begeleide wandeltocht in Passeig de Gràcia
- Tweetalige gids: Engels en/of Spaans
- Radio guide systeem

Routebeschrijving

Gaudí huizen: Casa Batlló & Casa Milà - zonder wachtrij

Adres
Carrer de Balmes, 5 08007 Barcelona Spanje

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!