Warner Brothers VIP Studio Tour

Warner Brothers VIP Studio Tour - Los Angeles

Prijs vanaf € 79.60

Krijg een uniek kijkje in de keuken van de Warner Brothers Studios met deze VIP Tour. Aangezien niets voorop gezet is, weet je nooit wie of wat je tegenkomt. Zorg er dus voor dat je je ogen openhoudt, misschien zie je wel jouw favoriete filmster rondlopen! De tour is met een kleine, intieme groep van maximaal 12 personen.

Je wordt rondgeleid in een privé elektrische tram. Jouw VIP Tour Gids neemt je mee naar de plekken waar de actie gaande is en geeft je veel inside informatie en achtergrond geschiedenis over iedere set die je bezoekt. Bekijk achter de schermen hoe films zoals Gremlins en Spiderman gemaakt werden. 

Tevens kom je langs de productiekantoren die gebruikt werden in de LA scenes van de Oscar winnende film Argo. Ook kom je langs de soundstages van populaire shows zoals The Ellen Show, Conan, Big Bang Theory, The Mentalist en Two and a Half Men

Duur: Circa 2,5 uur 

Belangrijke informatie:
- Kort nadat de boeking voltooid is, ontvang je jouw e-ticket via e-mail. Print deze uit en neem hem met je mee naar de tour.
- Er is een gratis pick-up inbegrepen vanaf geselecteerde hotels. Als je niet in een van de hotels op de lijst verblijft, kies dan het hotel welke het gunstigst voor je gelegen is.
- De tour begint om 9.30 of 12.15. Echter, aangezien je opgehaald wordt, vragen wij je circa 24 uur van tevoren de tour operator te bellen om de exacte ophaaltijd en locatie af te stemmen. Het telefoonnummer van de tour operator staat op het ticket vermeld.
- De gegidste tour is in het Engels.
- Kindertickets zijn beschikbaar van kinderen van 8 tot 11 jaar. Kinderen onder 8 jaar zijn niet toegestaan in het park.
- Belangrijk: Een geldig Foto ID is verplicht voor toegang tot de Warner Brothers' Studios.

Info

Warner Brothers VIP Studio Tour
De tour is inclusief hotel transfer. Bekijk de complete lijst met inbegrepen hotels op de lijst onder de kaart.

Warner Brothers VIP Studio Tour
Openingstijden
De tour is het hele jaar door beschikbaar, van maandag tot en met zaterdag om 9.30 en 12.15.

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Klik op de kaart om een lijst met beschikbare hotels en ophaaltijden te zien. Als je niet in één van deze hotels verblijft, kies dan het hotel welke het gunstigst voor jou gelegen is. We vragen je 15 minuten voor de ophaaltijd klaar te staan in de lobby.

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen