Vaclav Havel Privé Airport transport

Vaclav Havel Privé Airport transport

Ook altijd zo een stress op het vliegveld om het juiste vervoersmiddel te vinden of pakt u altijd een veel te dure taxi? Kies deze keer voor privé vervoer naar Praag, zonder veel gedoe en u bespaart zelf op uw kosten. Ontmoet onze chauffeur op Vaclav Havel Airport Barcelona en hij brengt u direct naar uw hotel.

Of u nu alleen reist, met zijn tweeën of met een grote groep. Hoe dan ook brengen onze ervaren en professionele chauffeurs u zondere enkele zorgen van en naar Vaclav Havel.

Boek hier uw snelle en efficiënte vervoer naar Praag vanaf Vaclav Havel. Op het vliegveld stapt u in en u wordt direct naar uw hotel gebracht. U heeft de mogelijkheid om een enkel rit te boeken of een retour rit. En dat allemaal met uw eigen chauffeur.

Belangrijke informatie:

- Kort na de voltooing van uw boeking krijgt u de ticket per e-mail opgestuurd. Print deze voucher uit en neem mee naar locatie.

- Als u een retour rit wilt boeken moet een een rit van het vliegveld naar uw hotel boeken en een ticket voor de terugweg apart, aangezien u voor beide ritten een apart boekingsnummer nodig heeft.

- Voordat u de boeking voltooid, wordt u gevraagd de de namen van de passagiers aan te geven, vlucht details en uw hotel (inclusief adres en telefoon nummer) zodat alles voor u geregeld kan worden.

- De prijs voor kinderen en volwassenen zijn gelijk.

- De prijs op deze pagina zijn per auto en niet per persoon.

- U wordt gebracht met een BWM waar 1-3 personen in passen.

- U mag 1 koffer en 1 stuk handbagage meenemen per persoon.

- De prijs voor Vaclav Havel Airport vervoer is inclusief fooi, tol en btw.

Info

Vaclav Havel Privé Airport transport
De prijzen voor dit product zijn per auto en niet per persoon.

Vaclav Havel Privé Airport transport
Openingstijden
Openingstijden: 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Bekijk waar Vaclav Airport ligt in Praag. 

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen